Waarom kiezen voor Hyundai garage in Kerkrade?

Waarom zou je kiezen voor onderhoud of aankoop van je Hyundai bij onze Hyundai garage? Natuurlijk zijn we niet de enige garage in de omgeving die het merk Hyundai voert. In dit artikel zetten we daarom onze belangrijkste troeven even voor je in de kijker. Ten eerste kom je terecht bij een garage die kan bogen op meer dan 45 jaar ervaring en expertise, we gaan dus al even mee! Vanzelfsprekend staan kwaliteit en betrouwbaarheid bij ons hoog in het vaandel. Ondertussen is onze garage een begrip in Kerkrade. En het belangrijkste, we bieden onze service voor een eerlijke prijs. Sinds 2006 hebben we ons gespecialiseerd in onderhoud en verkoop van het merk Hyundai. In die tijd hebben we natuurlijk al veel deskundigheid opgebouwd met dit merk. Moet er iets gerepareerd worden aan je Hyundai of is deze aan onderhoud toe, dan mag je er zeker van zijn dat onze monteurs werken volgens de fabrieksvoorwaarden van Hyundai.

Gebruikte en nieuwe Hyundai modellen

In de showroom van onze garage in Kerkrade kun je verschillende nieuwe en gebruikte Hyundai modellen komen bekijken. Een splinternieuwe of een tweedehandsauto? We bekijken samen welke auto het beste past bij je wensen en budget. De deur staat altijd open voor een deskundig en vrijblijvend advies. Natuurlijk kun je de auto van je wensen ook even uitproberen en ervaren tijdens een proefrit als je dat wenst. Spring eens binnen of maak online een afspraak, makkelijk en snel. Als je niet zo goed bent op de pc kun je natuurlijk ook gewoon even bellen. Als je komt staat de koffie in ieder geval al klaar.

We werken met Carprof

Sinds 2016 werken wij met Carprof en we zijn daar heel trots op. Carprof staat garant voor vakmanschap, kwaliteit en lage, eerlijke prijzen. Een van onze troeven is de maandelijkse bijscholing van onze monteurs. Door deze doorlopende scholing zijn ze altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van onder andere hybride, elektro en waterstof. Wat er zich ook voordoet aan nieuwe ontwikkelingen, onze monteurs zijn bij de tijd. Door deze voortdurende scholing mag je van ons dezelfde kwaliteit en professionaliteit verwachten als bij een officiële dealer, maar wel tegen een veel betere prijs! Wij bieden lage prijzen voor een grote- of kleine beurt, Apk-keuring of het vullen van de airco. Vraag onze receptionisten voor een vrijblijvende prijsopgave en laat je aangenaam verrassen.